Societatea noastră oferă servicii complete pentru întocmirea actelor auto, înmatriculări auto și efectuarea inspecției tehnice periodice (ITP) în Drobeta Turnu Severin. Cu o vastă experiență în domeniu și personal calificat, vă putem asigura că veți beneficia de servicii de cea mai înaltă calitate, la cele mai competitive prețuri de pe piață.

Indiferent de tipul de acte auto pe care doriți să le întocmiți sau de procedura de înmatriculare auto pe care o aveți de efectuat, echipa noastră vă stă la dispoziție cu soluții rapide, eficiente și personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră. De asemenea, vă oferim servicii profesionale de ITP într-o stație autorizată, conform standardelor în vigoare, pentru a vă asigura că vehiculul dumneavoastră respectă normele de siguranță impuse de lege.

Pentru orice informații suplimentare sau programări, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă oferi suport în toate aspectele legate de actele auto, înmatriculările auto sau inspecția tehnică periodică a vehiculului dumneavoastră. Apelează cu încredere la noi și vei beneficia de servicii profesioniste și prompte.

Adresa

Contact

Meniu

Urmărește-ne

A website created in the WebWave website builder